Logo: R&B TeknikTransfer
Den enda kontakt du behöver för allt ditt informationsmaterial
 
 

 
R&B TeknikTransfer HB,
Ormbergssvängen 19,
724 62 Västerås.
Tel: 021 - 134 157.
Fax: 021 - 136 692.
E-post: mailbox@rb-teknik.se .
Webb: www.rb-teknik.se.
 

R&B TeknikTransfer -
från början till slut

R&B TeknikTransfer är ett litet specialistföretag med många externa samarbetspartners som alla bidrar med olika kompetenser till ett komplett program av tjänster för framtagning av information.

Vi skiljer oss från andra informations- och reklambyråer genom våra kunskaper och vår erfarenhet inom teknik och företags­ekonomi, vilket gör att vi kan hjälpa till med substansen från början, inte bara med kosmetiken på slutet. Det betyder att vi inte behöver matas med sked, att det räcker med en enkel specifikation av vilka ni vill nå med vilket budskap. Därefter arbetar vi, gärna på plats hos er, tills målet är nått.

Men naturligtvis kan vi också hjälpa till med enskilda arbetsuppgifter som att skriva manus, illustrera, fotografera, formge, trycka eller översätta. Eller språkgranska/korrekturläsa det ni själva producerar.

Alltså, närhelst ni identifierar ett behov av att nå ut med information men inte har de resurser som krävs, tag då kontakt med oss. Ni kommer sannolikt att bli förvånade över hur snabbt och enkelt utomstående kan få jobbet gjort med högsta kvalitet. Vare sig det handlar om hela framtagningskedjan eller enskilda länkar i den.

Beskrivande nyckelord: Dokumentationsprojekt dokumentationsprojektledning industrireklam producentreklam teknikinformatör.
Broschyrer bruksanvisningar handböcker manualer produktblad teknisk dokumentation trycksaker utbildningsmaterial företagsekonomisk information årsredovisningar.
Fotograf tekniska illustrationer illustratör grafisk formgivning.
Webbplatser webbprojekt webbprojektledning webbsidor hemsidor internetbutiker nätbutiker webbprogrammering administrativ integration.
Översättare översättningar.
 

body>